Arrangementen

  • Vanaf €60,00 Kom Assen bewonderen met ons heerlijke Drentse gastvrijheid arrangement. Drenthe heeft veel moois te bieden. Een prachtige natuur, rijke cultuur en vele andere bezienswaardigheden. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €229,50 Wat is er nu heerlijker dan “thuiskomen” na een lange tocht  door Drenthe te hebben gefietst? Je lekker laten verwennen, niet op zoek naar restaurants, gezellig midden in het centrum. Wij hebben voor u speciaal een arrangement gemaakt, zodat u zich alleen tijdens het fietsen hoeft in te spannen! Het hotel beschikt over een overdekte/afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer.  Bij een 1 persoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per nacht. Dit arrangement is boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €95,00 Stap op de fiets en kies vanuit het hotel een richting. Al gauw is het rumoer van de stad volkomen verstomd. De stilte van het landschap met z'n eeuwenoude heidevelden en hunebedden is indrukwekkend. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.