Arrangementen

  • Even tot rust komen na al het feestgeruis, boek een city trip Assen. Maak een heerlijke winterwandeling en geniet van de rust en ruimte van het prachtige Drentse landschap. Vanaf €42,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Spetterend het nieuwe jaar in met dit geweldige oud en nieuw arrangement. Het jaar afsluiten samen me uw familie of vrienden, luid het nieuwe jaar feestelijk in. Kom om 00:00 uur in onze hotelbar om samen te proosten met bubbels en oliebollen. Het wordt een fantastische jaarwisseling! Vanaf €57,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Spetterend het nieuwe jaar in met dit geweldige oud en nieuw arrangement. Het jaar afsluiten samen me uw familie of vrienden, luid het nieuwe jaar feestelijk in. Kom om 00:00 uur in onze hotelbar om samen te proosten met bubbels en oliebollen. Het wordt een fantastische jaarwisseling! Vanaf €107,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Er even tussenuit of uw familie bezoeken tijdens de feestdagen? Verblijf in ons sfeervol versierde hotel en geniet van het comfort van onze kamers. Nadat u heerlijk heeft overnacht in een van onze comfortabele kamers, start u de dag met een uitgebreid kerstontbijt. Waarna u kunt genieten van de dag. Vanaf €142,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.