Arrangementen

  • Er even tussenuit of uw familie bezoeken tijdens de feestdagen? Verblijf in ons sfeervol versierde hotel en geniet van het comfort van onze kamers. Nadat u heerlijk heeft overnacht in een van onze comfortabele kamers, start u de dag met een uitgebreid kerstontbijt. Waarna u kunt genieten van de dag. Vanaf €94,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Tijdens de feestdagen genieten met uw gezin of hele familie, kies dan voor een van onze kerstarrangementen. Maak een heerlijke winterwandeling en geniet van de rust en ruimte van het prachtige Drentse landschap. Laat u ’s avonds verwennen in ons restaurant, het keuken en bedieningsteam staat voor u klaar om u in de watten te leggen. Nadat u heerlijk heeft overnacht in een van onze comfortabele kamers, start u de dag met een uitgebreid kerstontbijt. Waarna u kunt genieten van de dag. Vanaf €82,00 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Er even tussenuit of uw familie bezoeken tijdens de feestdagen? Verblijf in ons sfeervol versierde hotel en geniet van het comfort van onze kamers. Nadat u heerlijk heeft overnacht in een van onze comfortabele kamers, start u de dag met een uitgebreid kerstontbijt. Waarna u kunt genieten van de dag. Vanaf €142,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Vanaf €99,00 p.p. Of u al eens eerder bij ons bent geweest of voor het eerst bij City Hotel de Jonge komt...wij heten u van harte welkom! Ga er op uit in Assen, ontdek de stad en Drenthe, er valt iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Bij dit arrangement kunt u genie