Arrangementen

  • Vanaf €95,00 Of u al eens eerder bij ons bent geweest of voor het eerst bij City Hotel de Jonge komt...wij heten u van harte welkom! Ga er op uit in Assen, ontdek de stad en Drenthe, er valt iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €29,50 Sluit het weekend ontspannen af met deze Sunday special! Voor slechts €29,50 per persoon genieten van een relaxte zondag. Deze deal is mogelijk met aankomst op zondag, niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 25,00 per kamer per nacht. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n. Boekbaar t/m 21 december 2020. Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Spetterend het nieuwe jaar in met dit geweldige oud en nieuw arrangement. Het jaar afsluiten samen me uw familie of vrienden, luid het nieuwe jaar feestelijk in. Kom om 00:00 uur in onze hotelbar om samen te proosten met bubbels en oliebollen. Het wordt een fantastische jaarwisseling! Vanaf €57,50 p.p.   Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.  Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.