Arrangementen

  • Vanaf € 109,00 p.p. Zigzaggend op je mountainbike door de Drentse  bossen crossen, hoe heerlijk is dat! Dit is een goede manier om de provincie Drenthe op een andere manier te leren kennen. Lijkt dit u leuk, dan hebben wij het MTB Weekend arrangement voor u. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. (voor 2020) Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 25,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020. u kunt een verleningsnacht bijboeken voor € 42.50 p.p.p.n. 
  • Vanaf € 75,00 p.p. Wilt u gezellig met een vriend of vriendin een weekendje komen overnachten? kies dan voor onze vriendinnen/vrienden deal, geniet daarbij lekker van een bezoekje aan de bioscoop. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. (voor 2020) Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 25,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020. u kunt een verleningsnacht bijboeken voor € 42.50 p.p.p.n. 
  • Vanaf € 109,00 p.p. Een City trip geeft je het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn. Dat gevoel willen wij u graag meegeven door middel van ons City trip Assen arrangement. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. (voor 2020) Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 25,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020. u kunt een verleningsnacht bijboeken voor € 42.50 p.p.p.n.