Arrangementen

  • Vanaf €60,00 Kom Assen bewonderen met ons heerlijke Drentse gastvrijheid arrangement. Drenthe heeft veel moois te bieden. Een prachtige natuur, rijke cultuur en vele andere bezienswaardigheden. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €229,50 Wat is er nu heerlijker dan “thuiskomen” na 40 kilometer door Drenthe te hebben gefietst? Je lekker laten verwennen, niet op zoek naar restaurants, gezellig midden in het centrum. Het kan bij ons tijdens de Drentse Fiets4Daagse. Wij hebben voor u speciaal een arrangement gemaakt, zodat u zich alleen tijdens het fietsen hoeft in te spannen! Het hotel beschikt over een overdekte/afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer.  Bij een 1 persoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per nacht. Dit arrangement is boekbaar van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020.
  • Vanaf €95,00 Stap op de fiets en kies vanuit het hotel een richting. Al gauw is het rumoer van de stad volkomen verstomd. De stilte van het landschap met z'n eeuwenoude heidevelden en hunebedden is indrukwekkend. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €129,50 Soms is het tijd om je eens even heerlijk in de watten te laten leggen.... Onze onlangs gerenoveerde kamers zijn daar uitermate geschikt voor met hun zachte bed en heerlijke kussens. Dit samen met alle lekkernijen zorgen voor een heerlijk weekendje weg. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €29,50 Sluit het weekend ontspannen af met deze Sunday special! Voor slechts €29,50 per persoon genieten van een relaxte zondag. Deze deal is mogelijk met aankomst op zondag, niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 25,00 per kamer per nacht. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n. Boekbaar t/m 21 december 2020. Dit arrangement kunt u bij ons boeken via e-mail: receptie@hoteldejonge.nl of door te bellen naar +31 (0)592 312 023.
  • Vanaf €95,00 Of u al eens eerder bij ons bent geweest of voor het eerst bij Best Western City Hotel de Jonge komt...wij heten u van harte welkom! Ga er op uit in Assen, ontdek de stad en Drenthe, er valt iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer per nacht. Boekbaar t/m 21 december 2020.
  • Vanaf €189,00 p.p. Ontspannen tijdens de paasdagen, dat kan bij City Hotel de Jonge in Assen. Kom genieten van de rust en de gezelligheid van het noorden. U verblijft midden in het centrum van Assen waardoor u alle kanten op kunt. Met de winkels, vele bezienswaardigheden en het Asserbos op loopafstand van het hotel. Wanneer u kiest voor een arrangement hoeft u nergens meer over na te denken. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer, per nacht. Bij dit arrangement verblijft u standaard in een Comfort kamer, had u meer luxe gewenst kies dan voor de Executive kamer. U kunt voor €25,00 een upgrade krijgen, ongeacht het aantal nachten dat u verblijft. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n.  
  • Vanaf €134,50 p.p. Ontspannen tijdens de paasdagen, dat kan bij City Hotel de Jonge in Assen. Kom genieten van de rust en de gezelligheid van het noorden. U verblijft midden in het centrum van Assen waardoor u alle kanten op kunt. Met de winkels, bezienswaardigheden en het Asserbos op loopafstand van het hotel. Wanneer u kiest voor een arrangement hoeft u nergens meer over na te denken. Genoemde tarieven zijn per persoon en berekend op een verblijf van 2 personen op een kamer. Bij een eenpersoonsbezetting geldt een toeslag van € 20,00 per kamer, per nacht. Bij dit arrangement verblijft u standaard in een Comfort kamer, had u meer luxe gewenst kies dan voor de Executive kamer. U kunt voor €25,00 een upgrade krijgen, ongeacht het aantal nachten dat u verblijft. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. Genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,35 p.p.p.n.