Hotel de Jonge

City Hotel de Jonge is gelegen midden in het centrum van Assen. Met de gezellige winkelstraten, het Drents Museum, De Nieuwe Kolk en het station op loopafstand, is City Hotel de Jonge de ideale basis voor uw bezoek aan Assen. Elke woensdag en zaterdag kunt u genieten van de markt die zich voor het hotel bevindt. Daarnaast is ook het TT-circuit goed te bereiken vanaf het hotel.
Het hotel is recent geheel gerenoveerd, met een nieuw restaurant, gemoderniseerde kamers en een compleet nieuwe receptie met lounge en bijbehorende Hotelbar.
Het hotel heeft in totaal 72 kamers, waarin een onderscheid wordt gemaakt tussen de Comfort kamer en de Executive kamer. Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk. Voor mindervaliden bieden we de mogelijkheid een kamer te boeken die rolstoeltoegankelijk is en steunpunten heeft in de badkamer. Voor de fietsen hebben we een aparte fietsenstalling met oplaadpunt voor de E-bike en bij de receptie hebben wij de leukste fietsroutes voor u. Eveneens kunt u in het gehele hotel kosteloos gebruik maken van het Wifi netwerk.

Kamer boeken

Voor groepsreserveringen, speciale arrangementen en voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)592 312 023 of reserveringen@hoteldejonge.nl