Zalencentrum

City Hotel de Jonge is gelegen in het centrum van Assen en is hierdoor de ideale uitvalsbasis voor uw vergadering, bijeenkomst of feest.

Het zalencentrum bestaat uit 8 recent gerenoveerde multifunctionele zalen. Er is de keuze uit klassieke vergaderzalen, maar u kunt ook kiezen voor een meer authentieke zaal om een extra beleving aan de bijeenkomst te geven. De zalen beschikken over de nieuwste apparatuur, alle audiovisuele apparatuur is aanwezig, waaronder een interactieve presentatie led monitor. Ook persoonlijke wensen kunnen wij voor u organiseren. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 80 personen, een combinatie van zalen is natuurlijk altijd mogelijk. Er zijn ook twee speciale ruimtes beschikbaar voor 1 tot 3 personen. Deze ruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt als flexwerkplek en te huur per uur, dagdeel of voor langere tijd.

Ons vergadercentrum is geopend, wij hanteren de richtlijnen van de overheid strikt. De zalen zijn ingericht met een 1.5m opstelling.

Grote vergaderzaal Grote vergaderzaal tafelwater Kleine zaal Multimedia touchscherm Zaal met bar Zaal met bar detail

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking, u kunt hiervoor een afspraak maken, maar binnenlopen mag ook altijd!

U kunt voor meer informatie contact opnemen met City Hotel de Jonge via telefoonnummer: 0592-312 023 of via de e-mail: sales@hoteldejonge.nl

Meer informatie over de zalen kunt u vinden in onze vernieuwde banqueting map.

Banqueting

Zaal reserveren