Zalencentrum

City Hotel de Jonge is gelegen in het centrum van Assen en is hierdoor de ideale uitvalsbasis voor uw vergadering, bijeenkomst of feest.

Het zalencentrum bestaat uit 8 recent gerenoveerde multifunctionele zalen. Er is de keuze uit klassieke vergaderzalen, maar u kunt ook kiezen voor een meer authentieke zaal om een extra beleving aan de bijeenkomst te geven. De zalen beschikken over de nieuwste apparatuur, alle audiovisuele apparatuur is aanwezig, waaronder een interactieve presentatie led monitor. Ook persoonlijke wensen kunnen wij voor u organiseren. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 80 personen, een combinatie van zalen is natuurlijk altijd mogelijk. Er zijn ook twee speciale ruimtes beschikbaar voor 1 tot 3 personen. Deze ruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt als flexwerkplek en te huur per uur, dagdeel of voor langere tijd.

De zalen zijn allemaal coronaproof gemaakt en zijn ingericht met een 1,5m opstelling.

Kleine zaal Zaal met bar detail Feestzaal Feestzaal

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking, u kunt hiervoor een afspraak maken, maar binnenlopen mag ook altijd!

Meer informatie over de zalen kunt u vinden in onze vernieuwde banqueting map, te vinden onder het kopje banqueting.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met City Hotel de Jonge via telefoonnummer: 0592-312 023 of via de e-mail: sales@hoteldejonge.nl

Zaal reserveren

Contactgegevens

Voornaam*
Achternaam*
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-ma